BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 19, 2011

kau perfect kan ?

okay , haha adelah sorang budak nih kan ? suke kutuk kawan aku . orang yang die kutuk tuh , bukannye die knal sangat pon . die kate kawan aku nih , budak baru nak up , sbb ayat die , "saya windu awak snad-2" suke hati dielah , die nak guna ayat camne pon kan ? pastu kau kate bile aku wall to wall ngan die , kitorang punye ayat skema . sbb kitorang panggil awak , saya , ataupon aten ,...... contoh ayat " awak tgah buat apa ? rindu awak tahu " . hek eleh , biarlah kitorang guna ayat camne pon , menyusahkan kau ke ? . pastu kau kate yang die nih bukan manja tapi gedik , sbb die selalu nangis , and bile die nangis die cari aku . weyh ! die nangis sbb die ade masalah , die sedih , mestilah die menangis . lagipon aku tak pernah kesah pon kalau die nak nangis kat bahu aku ke ape ke ? die kawan aku , jadi tak salahkan ? lagipon kitorang dah setahun tak jumpe , sbb lain skolah . die pon dah jarang nangis kat aku . yang ko lebih2 pehal . pastu ko nak kutuk2 pasal nama die at facebook tuh , biarlah die , dah tuh nama panggilan manja die , nak buat camne kan ? . weyh ! ko tak kenal die kan ? dan kau tak pernah pon jumpe die ! tapi aku kenal die , aku tau perangai die , die baik , manja , perangai ala2 comel gitu . aku suke perangai die . ko jangan nak menilai orang lah . kau tuh pon ape kurangnye kan ? . papepon , aku mintak maaf kalau sape2 yang terasa :). kbye dan salam 1 Malaysia .

aku tetap aku ! :)

heyhey sorry sebab dah lama tak update blog kan ? busy lahh . okay balik kepada tajuk . haha kau mmg pandai buat cerita kan ? yelah karangan kau kan selalu A++ kan ? haha kau buat cerita kat diorang yang aku nih poyolah , bajet pandai lah , itulah inilah . macammacam kau cerita kat diorang . weyh , terima kasih weyh , sbb ko buat aku terharu kau tau . trima kasih tau sbb kau masih ingat yang aku punye dosa nih dah berbakul , kau plak suke sedekah pahala kau dekat aku kan ? terima kasih weyh , bulan ramadhan camnih mmg elok untuk kite memupuk semangat suke bersedekah nih kan ? jyeahhh , btullah kate alya , bukan semua orang suke kite . btullah tuh kan ? aku mmg setuju sangat ape yang alya kate tuh . jadi , kite kene terima jelah kan ? takyah nak moody memanjang , bak kate diana mohd noor . kalau kite asyik menangis sbb orang yang selalu sakitkan hati kite , mmg takde guna pon kan ? kate hafizah madzlan . sharena plak kate , buat bodoh je ape yang berlaku , jangan pikir macam2 . haha , diorang nih mmg pandai bagi nasihat kat aku , tuh yang seronok tuh bile ade kawan macam diorang . kesimpulannya disini saya ingin memberitahu kepada anda semua yang kite nih bukanlah seorang manusia yang sempurna , jangan nak mengata orang sangat lah kan ? aku tetap aku , korang buatlah apepon AKU TETAP AKU , aku akan sentiasa pikir positif tentang korang okay . kbye :)

Sunday, July 24, 2011

maafkan aku :(

okay , aku nak minx maaf nih sbb dah lama x update blog . btw aku penat and malas nak update sebenarnye . and aku nak minx maaf kat semua kawan aku . sbb minggu nih aku asyik marah2 je kan ? aku mmg ade prob pon . tapi x semestinya prob kite , kite kena luahkan kat orang lain kan ? . sekali lagi aku minx maaf sgat2 :(